0725 180 234 office@decarbo.ro

Ma ajuta o decarbonizare, daca am probleme cu masina?

Primim destul de frecvent aceasta intrebare…In primul rand, e necesar sa mentionam din nou faptul ca decarbonizarea este o operatie de intretinere a motorului, care nu garanteaza rezolvarea problemelor mecanice sau electrice.
Indepartand carbonul si eventuale depuneri de pe componentele mecanice, anumite piese (catalizator, DPF, EGR, senzori aer) pot reveni la parametri optimi pentru a putea functiona normal. Astfel, ati putea economisi banii pe care i-ati putea plati pe cumpararea unor piese noi, asa cum recomanda multi mecanici din zilele noastre.

De cand facem aceasta procedura, am avut clienti carora li s-au rezolvat problemele cu masina. Am avut un client caruia i s-a curatat debitmetrul, altul caruia i s-a curatat sonda lambda (a disparut becul de check engine), unul care avea DPF-ul cam incarcat si a simtit o imbunatatire, plus becul de eroare stins, am mai avut o gramada de masini cu intreruperi ale acceleratiei, care au scapat de aceastea dupa procedura.
Cu toate astea, aceasta tehnologie nu poate garanta rezolvarea problemelor, pentru ca majoritatea clientilor care vin la noi cu probleme de motor nu stiu exact care este problema. E posibil ca unele componente sa fie defecte, iar o curatare sa nu poata sa le readuca la viata, sau e posibil ca altele sa fie blocate efectiv de depuneri (cum se intampla de multe ori in cazul DPF-ului sau a EGR-ului).

Ca o concluzie, recomandarea noastra este sa se faca o diagnoza specializata, atunci cand exista probleme ale motorului. Este primul pas, cea mai simpla si putin costisitoare metoda prin care acestea pot fi rezolvate!

error: Content is protected !!