0725 180 234 office@decarbo.ro

Întrebări

Principiul de funcționare a unui aparat de decarbonizare este prin electroliza apei, gazul rezultat urmând a fi introdus în motor prin sistemul de admisie a aerului.

Hidrogenul are o reactivitate ridicată și o rată de ardere mult mai mare decât cea a combustibilului, rezultând o creștere a vitezei de ardere și implicit o îndepărtare a depunerilor de carbon din motor.

Sunt multe motive care stau la baza depunerii carbonului pe componentele interne ale motorului: ardere incompletă, combustibil necalitativ, condus inadecvat, mers subturat, aer necalitativ etc.

Toți acești factori acționează împotriva motorului rezultând: pornire greoaie, ralanti instabil, accelerare slabă, consum ridicat de combustibil, fum negru, zgomote accentuate ale motorului etc. Aceasta operaţiune te poate scăpa de toate aceste neplăceri.

Această operațiune este recomandată pentru orice tip de autovehicul: motocicletă, autoturism, camion, autobuz, orice marcă și model.   

  • Consum de carburant redus

  • Prevenirea apariţiei problemelor de motor prin curăţarea de carbon a părţilor componente

  • Restaurarea performanței motorului

  • Creșterea duratei de viață a motorului

  • Reducerea emisiilor poluante și protejarea mediului înconjurător, facilitând și inspecțiile tehnice periodice (I.T.P.)

  • Curățarea senzorilor de pe traseul de admisie (temperatură, presiune)

  • Curățarea componentelor din camera de ardere (supape, cap injector, bujii, cap piston)

  • Curățarea elementelor de evacuare (catalizator, DPF, traseu)

  • Curățarea elementele de admisie (turbină, EGR)

  • Reducerea zgomotul motorului

NU, este o operațiune de întreținere a motorului, fără riscuri și fără acțiuni periculoase asupra motorului.

Acest aparat nu are efect dăunător asupra motoarelor, deoarece produce hidrogen în cantitate optimă, fiind totodată un proces care nu anulează garanția dată de producător pentru fiecare autoturism.

Aparatul deCarbo este certificat la nivel european.

Este o operațiune care nu necesită demontarea componentelor autoturismului dumneavoastră.

Se introduce un furtun pe traseul de admisie al autoturismului, curățarea facându-se în timp ce motorul rulează la ralanti.

Dupa acest procedeu este recomandat ca autoturismul să ruleze caţiva kilometri într-o treaptă de viteză inferioară, peste 3000 rpm, pentru a elimina reziduurile rămase pe sistemul de evacuare.

Acest procedeu durează doar 30 de minute, iar ulterior motorul dumneavoastră va funcționa mai bine și va putea avea parte de beneficiile menționate mai sus.

Dupa acest procedeu este recomandat ca autoturismul să ruleze caţiva kilometri într-o treaptă de viteză inferioară, peste 3000 rpm, pentru a elimina reziduurile rămase pe sistemul de evacuare.

Este o operație de întreținere a motorului, care nu garantează rezolvarea problemelor mecanice sau electrice.

Îndepărtând carbonul și eventuale depuneri de pe componentele mecanice, anumite piese (catalizator, DPF, EGR, senzori aer) pot reveni la parametri optimi pentru a putea funcționa normal.

Astfel, puteți economisi banii pe care i-ați fi plătit pe cumpărarea unor piese noi, așa cum recomandă mulți mecanici din zilele noastre.

Fiind o operațiune de întreținere a motorului fiecărui autovehicul, recomandăm să se efectueze la un interval de aproximativ 15 000 km (motor diesel) – 20 000 (motor benzină).

NU, datorită faptului că depunerile de carbon sunt eliminate sub formă de micro-particule (adică un fel de fum dens).

Aparatul nostru elimină depunerile de carbon din admisie, evacuare şi camera de ardere. Depunerile uleioase, care crează probleme de blocare EGR sau alte elemente nu se pot curăţa prin acest procedeu, în acel context este vorba despre curăţare mecanică.

Motorul cu ardere internă a fost creat să funcţioneze un număr mare de kilometri la un mers şi o întreţinere adecvată.

Uzura acestuia apare în special atunci când aceşti doi factori nu sunt respectaţi. Este normal ca un motor cu arderi complete să funcţioneze mai mult ca unul cu depuneri de carbon rezultate în urma arderilor incomplete.

Dacă între piston şi cilindru există un spaţiu care să genereze o compresie scăzută, acesta va fi indiferent dacă există depuneri de carbon sau nu.

Depunerile de carbon se regăsesc pe capul pistonului, pe supapele de admisie şi evacuare, pe capul de injector sau bujii, dar nu pe cilindri, unde există frecare între componente.

Principiul după care funcţionează aparatul deCarbo are legatură cu apa (atenţie! PURĂ), dar nu asta introducem noi în admisia motorului maşinii.

Se extrag hidrogenul şi oxigenul din apa şi, împreună cu un compus chimic, se introduce în admisie sub formă de GAZ, într-o cantitate şi la o presiune sigură pentru o funcţionare fără probleme a motorului.

Nu este recomandat sub nicio formă să se pulverizeze sau să fie introdusă apă în motor şi mai ales să se tureze motorul în acest timp.

Spre deosebire de multe jucării apărute pe piaţă, care îţi promit reduceri de consum colosale şi puteri inimaginabile, aparatul nostru are nu mai puţin de 17 teste de siguranţă trecute, la nivel european.

Noi promovăm acest serviciu ca o operaţiune de întreţinere, iar rezultatele acestuia depind de la maşină la maşină, pentru că fiecare are particularităţile ei (uzură, cum a fost întreţinută, eventuale probleme etc.).

Rata de clienţi multumiţi este de 100%, iar unii dintre ei aproape ca nu şi-au recunoscut maşina după ce au plecat de la noi. Aceste lucruri nu pot fi puse în lumina efectului placebo.

Indiferent că este autoturism, motocicletă, camion, folosește combustibil benzină, diesel sau GPL, această operațiune poate fi realizată fără niciun risc.

Tarifele deCarbo sunt:OFERTA LUNII FEBRUARI

Decarbonizare, curăţare profesională cu Oxyhydrogen: 249 lei
NOU! Igienizare profesională cu ozon: 50 lei

Curăţare manuală EGR: în funcţie de motor – de la 299 lei

Curatare filtru de particule/DPF – de la 399 lei

Curatare catalizator fara demontare (curatare preventiva) – 249 lei

Mecanica auto – de la 199 lei

 

Aparatul deCarbo este cel mai performant din România, fiind omologat la nivel european.

De asemenea, datorită unui volum mare de gaz pe care îl produce, timpul de decarbonizare este mai mic, comparativ cu alte astfel de aparate. Dacă alegi să fi clientul nostru îți garantăm calitate, promptitudine și profesionalism. 

Putem oferi serviciile noastre în Bragadiru, Strada Izvor nr. 3

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0725 180 234 și vă vom oferi orice informație doriți să aflați

error: Content is protected !!